Konsultation

Vi kan en hel del...

Her kommer den alenlange liste over vores mange forskellige tilbud inden for behandling og terapi. Vi kan en hel del, og du er velkommen til at klikke og læse mere om de forskellige behandlingsformer, specialer og muligheden for hjemmebesøg.

Fysioterapi
 • Undersøgelse og behandling 60 min.
  Behandlingen består typisk af udspænding, ledmobilisering, mobiliserende bevægelse og klassisk massage, der afspænder og stimulerer vævet, så kroppens naturlige balance genoprettes. Desuden vil behandlingen ofte rumme øvelser, der understøtter behandlingen og forebygger tilbagefald. På PHYSIOGA arbejder alle fysioterapeuterne manuelt og inddrager almindeligvis klassisk massage i behandlingen. De enkelte fysioterapeuter har ligeledes specialer, og vi kan derfor hjælpe dig med at afhjælpe en lang række specifikke symptomer, fx. bækkensmerter, knæsmerter, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, smerter i fødderne, hovedpine, idrætsskader og følger efter hjernerystelse og piskesmæld.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Babytjekket
  Er for alle 0-1 årige og kan være med til at afhjælpe problemer som skævt kranie, kolik, reflux, søvnbesvær, sen eller usikker motorisk udvikling og generel kropslig uro. Efter en grundig fysioterapeutisk undersøgelse behandles eventuelle små skævheder, bevægeindskrænkninger eller ledlåsninger, der kan genere eller hæmme babys naturlige udvikling. Både undersøgelse og behandling har udspring i klassisk fysioterapi og kraniosakralterapi. Babytjekket er specialudviklet på PHYSIOGA med henblik på at kunne tilbyde en smertefri behandling af baby uden at gå på kompromis med grundigheden. Konsultationen udføres af fysioterapeut Julie Hjelm Jacobsen, der har udviklet Babytjekket.
  » Pris
  » Onlinebooking

 • Motoriktjekket 60 min.
  For alle 0-6 årige. Har dit lille barn brug for støtte i sin motoriske udvikling? Mangler du idéer og inspiration til leg, der understøtter dit barns naturlige vej fra nyfødt til tumling. Med udgangspunkt i dit barns spontane motoriske færdigheder undersøger vi barnets ressourcer og udfordringer. Vi undersøger hvilke faktorer, der kan stå i vejen for udviklingen og målretter legen, så den støtter, nøjagtigt hvor der er behov for det. Konsultationen udføres af fysioterapeut Medde Lykke Vognsen, der har udviklet Motoriktjekket.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Første specialistkonsultation vedr. graviditets- og fødselsrelaterede smerter 60 min.
  På PHYSIOGA er vi eksperter i behandling af graviditetsrelaterede bækkensmerter. Med vores fysioterapeutiske vurdering bliver du klogere på, hvad der er årsagen til dine symptomer. Du undersøges manuelt og eventuelle skader og dysfunktioner kortlægges. Vurderingen kan både fungere som en 'second opinion' og som konkret afklaring på, om du er kandidat til vores manuelle behandlingstilbud, og i givet fald lægges der en plan for dit behandlingsforløb. Konsultationen udføres af fysioterapeut Medde Lykke Vognsen og fysioterapeut Julie Hjelm Jacobsen, der begge er specialister på området.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Specialbehandling vedr. graviditets- og fødselsrelaterede smerter 60 min.
  Du kan booke tid til vores specialbehandlingsforløb, når du har været til en fysioterapeutisk vurdering hos os. Nogle oplever vedvarende symptomer som direkte følge af enten graviditet, fødsel eller babyhåndtering. Alle disse gener kan enten fjernes helt eller lindres betydeligt. Denne grundige undersøgelse og specialbehandling forestås af Medde Lykke Vognsen, der er specialist på området. Alle mekaniske forhold, der kan være med til at skabe vedvarende bækkensmerter, undersøges og behandles, og du får ofte konkrete hjemmeøvelser, som du skal supplere det manuelle behandlingsforløb med.
  » Pris
  » Onlinebooking


 • Første specialistkonsultation vedr. piskesmældsskade og hjernerystelse 60 min.
  På PHYSIOGA er vi eksperter i behandling af følger efter piskesmæld og hjernerystelse. Med vores fysioterapeutiske vurdering bliver du klogere på, hvad der er årsagen til dine symptomer. Du undersøges manuelt og eventuelle skader og dysfunktioner kortlægges. Vurderingen kan både fungere som en 'second opinion' og som konkret afklaring på, om du er kandidat til vores manuelle behandlingstilbud, og i givet fald lægges der en plan for dit behandlingsforløb. Konsultationen udføres af fysioterapeut Kamilla Rahbek, der er specialist på området.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Specialbehandling vedr. piskesmældsskade og hjernerystelse 60 min.
  Du kan booke tid til vores specialbehandlingsforløb, når du har været til første specialistkonsultation vedr. piskesmældsskade og hjernerystelse hos os. Skræddersyet specialbehandling hos fysioterapeut Kamilla Rahbek. Nervesystem, muskler, fascier, led og øvrige vævsstrukturer udspændes blidt og effektivt med henblik på at berolige og normalisere forholdene i bevægeapparatet. Al behandling foregår i overensstemmelse med de udfordringer og ressourcer, du har.
  » Pris
  » Onlinebooking

 • Gravidbehandling 60 min.
  Behandlingen kan være med til at forberede dig til fødslen og afhjælpe eventuel graviditetsrelateret smerte eller ubehag. Muskler, led og bindevæv undersøges grundigt med blide og som oftest smertefri tests. Eventuel stramhed eller låsning løsnes typisk med en kombination af den blide behandlingform, kraniosakralterapi og klassisk massage. Vi anbefaler, at du supplerer med PHYSIOGA graviditetstræning.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Efterfødselsbehandling 60 min.
  Nogle oplever vedvarende symptomer som direkte følge af enten graviditet, fødsel eller babyhåndtering. Alle disse gener kan enten fjernes helt eller lindres betydeligt. Efter en grundig undersøgelse normaliseres eventuel spændingsproblematik i vævet og ledlåsning typisk med en kombination af den blide behandlingform, kraniosakralterapi og klassisk massage. Som oftest er den bedste løsning en kombination af behandling og efterfødselstræning. Vi anbefaler PHYSIOGA efterfødselstræning som supplement til den manuelle behandling.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Stressdæmpende behandling 60 min.
  Skånsom specialbehandling hos fysioterapeut. Krop og psyke er dybt forbundet af vores nervesystem, og på PHYSIOGA er vi specialister i at berolige og normalisere vævet gennem blid og effektiv manuel behandling. De manuelle behandlinger støttes ofte af simple vejrtrækningsøvelser og meditation. Al behandling foregår i overensstemmelse med de udfordringer den enkelte oplever og udføres altid af specialiserede fysioterapeuter.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Idrætsskadesbehandling 60 min.
  Vores træningsnørdede specialister laver først en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og følger op med målrettet behandling. Alle typer idrætsskader udredes og behandles, og alle er velkomne lige fra elitesportudøvere til motionister. Behandlingen består typisk af en manuel del, specifikke øvelser og instruktion i selvtræning.
  »
   Pris 
  » Onlinebooking


Massage
 • Klassisk massagebehandling 60 min.
  Rolig, dyb og varmende massage, der hjælper dig til at slippe spændinger, trække vejret dybt og komme ned i gear. Glem hverdagen for en stund og mærk, hvordan åndedrættet bliver roligere og dybere, blodcirkulationen øges og musklerne slipper uhensigtsmæssige spændinger. Løsner spændingsrelaterede problemer og virker både kredsløbsbefordrende, afspændende og udrensende. Giver din krop mulighed for at vende tilbage til sin naturlige balance.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Gravidmassage 60 min.
  Vores klassiske massagebehandling tilpasset gravide. Du lejres behageligt på briksen, og din specialuddannede massør gennemarbejder ømme muskler og led. Rolig, dyb og varmende massage, der hjælper dig til at slippe spændinger, trække vejret dybt og komme ned i gear. Glem hverdagen for en stund og mærk, hvordan åndedrættet bliver roligere og dybere, blodcirkulationen øges og musklerne slipper uhensigtsmæssige spændinger. Løsner spændingsrelaterede problemer og virker både kredsløbsbefordrende, afspændende og udrensende. Giver din krop mulighed for at vende tilbage til sin naturlige balance.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Stressdæmpende massagebehandling 60 min.
  Rolig, dyb og varmende massage, der hjælper dig til at slippe spændinger, trække vejret dybt og komme ned i gear. Glem hverdagen for en stund og mærk, hvordan åndedrættet bliver roligere og dybere, blodcirkulationen øges og musklerne slipper uhensigtsmæssige spændinger. Løsner spændingsrelaterede problemer og virker både kredsløbsbefordrende, afspændende og udrensende. Giver din krop mulighed for at vende tilbage til sin naturlige balance.
  » Pris
  » Onlinebooking


 • Arvævsbehandling efter kejsersnit 60 min.
  Operationsar efter kejsersnit kan være generende og for nogle også smertende, og det kan målrettet manuel arvævsbehandling være med til at afhjælpe. Behandlingen udføres af massør (RAB) Hilde Ramnefjell Dolva, der er specialuddannet inden for arvævsbehandling, og hun hjælper dig med sikker hånd gennem forløbet og giver dig fif til hjemmeøvelser og egenbehandling undervejs.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Arvævsbehandling for brystopererede 60 min.
  God manuel behandling af arvæv som følge af brystoperation (mastektomi) er afgørende for, at du genvinder fuld bevægelighed, normal cirkulation og smertefrihed. Behandlingen udføres af massør (RAB) Hilde Ramnefjell Dolva, der er specialuddannet inden for arvævsbehandling, og hun hjælper dig med sikker hånd gennem forløbet og giver dig fif til hjemmeøvelser og egenbehandling undervejs.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

Kraniosakralterapi
 • Kraniosakralterapi hos fysioterapeut eller massør 60 min.
  Er en blid og nænsom behandlingsform med vidtrækkende virkning på krop og sind. Med blide tryk og træk løsnes spændinger og skævheder i nervesystem og skelet, så hele kroppen kan bevæge sig frit. Kraniosakralterapi er særdeles velegnet som behandlingsform fx i forbindelse med piskesmæld, hjernerystelse og stress. Nervesystemet afspændes og din sunde balance bliver bedre.
  » Pris
  » Onlinebooking

 • Babytjekket
  Er for alle 0-1 årige og kan være med til at afhjælpe problemer som skævt kranie, kolik, reflux, søvnbesvær, sen eller usikker motorisk udvikling og generel kropslig uro. Efter en grundig fysioterapeutisk undersøgelse behandles eventuelle små skævheder, bevægeindskrænkninger eller ledlåsninger, der kan genere eller hæmme babys naturlige udvikling. Både undersøgelse og behandling har udspring i klassisk fysioterapi og kraniosakralterapi. Babytjekket er specialudviklet på PHYSIOGA med henblik på at kunne tilbyde en smertefri behandling af baby uden at gå på kompromis med grundigheden. Konsultationen udføres af fysioterapeut Julie Hjelm Jacobsen, der har udviklet Babytjekket.
  » Pris
  » Onlinebooking

 • Første specialistkonsultation vedr. piskesmældsskade og hjernerystelse 60 min.
  På PHYSIOGA er vi eksperter i behandling af følger efter piskesmæld og hjernerystelse. Med vores fysioterapeutiske vurdering bliver du klogere på, hvad der er årsagen til dine symptomer. Du undersøges manuelt og eventuelle skader og dysfunktioner kortlægges. Vurderingen kan både fungere som en 'second opinion' og som konkret afklaring på, om du er kandidat til vores manuelle behandlingstilbud, og i givet fald lægges der en plan for dit behandlingsforløb. Konsultationen udføres af fysioterapeut Kamilla Rahbek, der er specialist på området.
  »
   Pris
  » 
  Onlinebooking

 • Specialbehandling vedr. piskesmældsskade og hjernerystelse 60 min.
  Du kan booke tid til vores specialbehandlingsforløb, når du har været til første specialistkonsultation vedr. piskesmældsskade og hjernerystelse hos os. Skræddersyet specialbehandling hos fysioterapeut Kamilla Rahbek. Nervesystem, muskler, fascier, led og øvrige vævsstrukturer udspændes blidt og effektivt med henblik på at berolige og normalisere forholdene i bevægeapparatet. Al behandling foregår i overensstemmelse med de udfordringer og ressourcer, du har.
  » Pris
  » Onlinebooking

 • Stressdæmpende behandling 60 min.
  Skånsom specialbehandling hos fysioterapeut. Krop og psyke er dybt forbundet af vores nervesystem, og på PHYSIOGA er vi specialister i at berolige og normalisere vævet gennem blid og effektiv manuel behandling. De manuelle behandlinger støttes ofte af simple vejrtrækningsøvelser og meditation. Al behandling foregår i overensstemmelse med de udfordringer den enkelte oplever og udføres altid af specialiserede fysioterapeuter.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

Zoneterapi
 • Undersøgelse og behandling 60 min.
  For både voksne, børn og babyer. Behandling med massage af reflekszoner på fødderne. Reflekszonerne relaterer sig til de indre organer, muskler og led. Zoneterapi stimulerer blodtilførslen til organer og vævsområder, så ilt og næringsstoffer transporteres frit. Herved stimuleres kroppens evne til at regenerere, så den indre balance kan genoprettes. Zoneterapi er kan være med til at afhjælpe problemer med fordøjelsen, graviditetsrelateret kvalme, migræne og kolik. Zoneterapeuten på PHYSIOGA er ligeledes uddannet fysioterapeut og kraniosakralterapeut.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Zoneterapeutisk fertilitetsstimulering 60 min.
  Et specialtilbud til behandling af PCOS og barnløshed. Gennem zoneterapi og kost påvirkes både hormonsystem og fertilitet gunstigt helt uden ubehagelige bivirkninger.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Gravidbehandling 60 min.
  Med zoneterapi har du mulighed for at lindre eller fjerne graviditetsrelaterede symptomer som kvalme, træthed, fordøjelsesbesvær, hovedpine og væskeophobning. Behandlingen virker desuden forebyggende, energigivende og afspændende, hvilket er til gavn for både dig og baby, og giver dig en oplevelse af større ro og et bedre velbefindende gennem hele graviditeten.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Stressdæmpende behandling 60 min.
  Skånsom specialbehandling hos zoneterapeut. Krop og psyke er dybt forbundet af vores nervesystem, og zoneterapi kan være med til at afhjælpe symptomer på stresstilstande i såvel nerve- som organsystem. Typisk forbedres både fordøjelse og søvnbesvær umiddelbart, men også hormonelle ubalancer påvirkes og retter sig over tid. Al behandling foregår i overensstemmelse med de udfordringer den enkelte oplever.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Zoneterapi for baby 60 min.
  Baby kan behandles blidt med zoneterapi, som kan afhjælpe bl.a. uro, luft i maven og søvnproblemer. Nogle babyer er født med et umodent fordøjelsessystem, som kan give anledning til mavesmerter, kolik og skrigeture. Gennem zoneterapi stimuleres fordøjelsen, nervesystemet afbalanceres og immunsystemet styrkes.
  » Pris
  » Onlinebooking

Somatic Experiencing®
 • Konsultation 60 min.
  Somatic Experiencing® terapi (SE-terapi) er en terapeutisk metode udviklet med henblik på nænsomt at mindske og opløse stressreaktioner. Metoden bygger på en fokuseret opmærksomhed på kropsfornemmelser, hvorved kroppens iboende ressourcer aktiveres, så der genetableres en balance i nervesystemet. Symptomer kan for eksempel være kronisk træthed, nedsat koncentrationsevne, migræne, PTSD, angst og depression. Terapeuten guider en sanseproces, der nænsomt støtter nervesystemets naturlige evne til at flytte sig fra stress til balance. Konsultationen udføres af Somatic Experiencing® Practitioner Sarah Ulander.
  »
   Pris 
  » Konsultationen er åben efter aftale, og du er velkommen til at ringe til Sarah på +45 20 92 53 92 eller sende en mail for yderligere information og tidsbestilling. NB! Somatic Experiencing® terapi foregår i vores lille hyggelige klinik på Store Kongensgade 78 1. sal, 1264 København K

Familieterapi
 • Konsultation 60 min.
  Både børn og voksne kan i perioder af deres liv opleve at føle sig udfordrede og have vanskeligt ved at bryde med fastlåste mønstre enten hos dem selv eller i familien. Det kan der være mange grunde til, ligesom det også er forskelligt fra person til person, hvordan vi oplever udfordringer i vores liv. Familieterapeut Sarah Ulander forestår alle forældresamtaler og terapeutiske forløb på PHYSIOGA, og kontakten mellem terapeut og klient er det bærende element i alle hendes konsultationer. Hun arbejder ud fra en kropslig, tilknytningsteoretisk, systemisk og neuroaffektiv referenceramme, og konsultationerne kan fx have fokus på:

  * Rådgivning til forældre om deres børns udviklingsbehov
  * Den tidlige tilknytning mellem forældre og barn
  * Samspillet mellem børn og forældre med det formål at hjælpe forældrene til at udvikle en mere positiv og afstemt relation til deres børn
  * Terapeutisk og konsultativt arbejde med forældrene med henblik på at styrke og bevidstgøre forældrerollen

  » Pris 
  » Konsultationen er åben efter aftale, og du er velkommen til at ringe til Sarah på +45 20 92 53 92 eller sende en mail for yderligere information og tidsbestilling.
  NB! Familieterapi foregår i vores lille hyggelige klinik på Store Kongensgade 78 1. sal, 1264 København K

Babybehandling
 • Babytjekket
  Er for alle 0-1 årige og kan være med til at afhjælpe problemer som skævt kranie, kolik, reflux, søvnbesvær, sen eller usikker motorisk udvikling og generel kropslig uro. Efter en grundig fysioterapeutisk undersøgelse behandles eventuelle små skævheder, bevægeindskrænkninger eller ledlåsninger, der kan genere eller hæmme babys naturlige udvikling. Både undersøgelse og behandling har udspring i klassisk fysioterapi og kraniosakralterapi. Babytjekket er specialudviklet på PHYSIOGA med henblik på at kunne tilbyde en smertefri behandling af baby uden at gå på kompromis med grundigheden. Konsultationen udføres af fysioterapeut Julie Hjelm Jacobsen, der har udviklet Babytjekket.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

 • Zoneterapi for baby 60 min.
  Baby kan behandles blidt med zoneterapi, som kan afhjælpe bl.a. uro, luft i maven og søvnproblemer. Nogle babyer er født med et umodent fordøjelsessystem, som kan give anledning til mavesmerter, kolik og skrigeture. Gennem zoneterapi stimuleres fordøjelsen, nervesystemet afbalanceres og immunsystemet styrkes.
  »
   Pris
  » Onlinebooking

Børnebehandling
 • Motoriktjekket 60 min.
  For alle 0-6 årige. Har dit lille barn brug for støtte i sin motoriske udvikling? Mangler du idéer og inspiration til leg, der understøtter dit barns naturlige vej fra nyfødt til tumling. Med udgangspunkt i dit barns spontane motoriske færdigheder undersøger vi barnets ressourcer og udfordringer. Vi undersøger hvilke faktorer, der kan stå i vejen for udviklingen og målretter legen, så den støtter, nøjagtigt hvor der er behov for det. Konsultationen udføres af fysioterapeut Medde Lykke Vognsen, der har udviklet Motoriktjekket.
  »
   Pris 
  » Onlinebooking