Events

PHYSIOGA workshops, rejser, foredrag og anden fordybelse

Vi brygger på nye events - både i kursuskalenderen og rejsefronten. Hold øje her og på PHYSIOGAs facebookside, hvis du vil holde dig opdateret. Er der et kursus, du synes du mangler i rækken, så skriv på medde@physioga.com.


EFTERÅRS RETREAT PÅ BORNHOLM

17.-19. NOVEMBER 2023

 

 

 

Tag med til Bornholm i november og oplev øen klædt i det bløde lys og de smukkeste efterårsfarver.
Fra fredag d. 17. til søndag d. 19. november får du mulighed for at fordybe dig i bowspring yoga, vandre i det unikke bornholmske landskab, hvile ved brændeovnen, pleje krop og sind, spise dejlig nærende mad og bare gøre, lige det du trænger til.

TILMELD DIG HER

 

Efteråret er en fantastisk smuk tid, og på Bornhom er vejret ofte mildere
end i resten af landet, fordi klipperne og havet holder på varmen.

 

November har et dårligt ry, og for mange er det en måned klemt mellem sommerens vildskab og julens højstemthed. En tid, der holdes ud, snarere end holdes af.
Det sene efterår er imidlertid det tidspunkt alle levende væsner forbereder sig til vinterens stilhed. Vi tager det bedste af sensommerens overflod til os og gemmer det mest nærende til tiden, der kommer. Ved hjælp af PHYSIOGA bowspring, guidede meditationer og åndedrætsteknikker, vandreture i landskabet og skøn mad vil vi samle et sanseligt vinterforråd, som gør det lettere at gå mørket i møde. Dagene rummer både dynamiske Bowspring klasser, som generer kraft og energi og roligere restorative sessions, der kredser om afspænding og åndedræt.
Det kræver ikke forudgående kendskab til yoga eller bowspring at deltage, men du er velkommen til at deltage i en prøvetime i København eller på Bornholm inden retreatet.

YPNAHØJ - INDKVARTERING & FORPLEJNING

Ypnahøj ligger på Nordbornholm med udsigt over havet mellem Gudhjem og Svaneke.

Her er fine værelser med god plads til hhv. 2-3 prs. Der er mulighed for enkeltværelser mod en merpris efter aftale. Har du en foretrukken værelseskammerat, så sig til ved tilmelding, og jeg skal gøre mit bedste for at lægge kabalen.

Vores vært Loucas laver dejlig plantebaseret mad til os. Lørdag spiser vi to hovedmåltider kl 11 og 18.30, så fordøjelsen får en lang pause mellem aften og formiddag til at optage næringen. Der vil være kaffe, te og frugt inden morgenklassen og mellem måltiderne. Hvis du har allergier og særlige behov, må du meget gerne give besked ved tilmelding, så vi kan tage højde for det bedst muligt.

PROGRAM

FREDAG *
14.30-15.30 Ankomst og indkvartering – der er en færgeafgang Ystad-Rønne med ankomst 13.50, men der er naturligvis mulighed for at rejse endnu tidligere og god tid til at gå på opdagelse, besøge din yndlings-keramiker el.lign.
Der er Kaffe/Te og kage i stuen, og du kan slå dig ned i sofaen eller gå en tur i haven, mens alle finder deres værelser.
16.00 – 18.00

Velkomst i yogasalen

Første Physioga Bowspring klasse

18.30 – 20.00 Middag
20.00 – Godnat Aften-te og sofahygge
LØRDAG *
08.00-10.00

Physioga Bowspring

10.30-11.30 Brunch
12.00-15.00 Vandretur langs kysten
15.30 Eftermiddags snacks
16.30-18.00 Bowspring
18.30             Middag
SØNDAG*
08.00-9.30 Bowspring
9.30-10.30 Morgenmad & mulighed for at lave en madpakke
11.00-13.30   Vandretur
13.30 Afsked og Tak for denne gang
14.00 Ankomst færgehavnen (afgang 14.30)

 

 

PRIS OG PRAKTIK

Pris: kr. 3150

Prisen dækker Indkvartering i 2-3 prs værelse, leje af linned og håndklæder, alle måltider, 7 timers Physioga Bowspring undervisning og guidede vandreture.
Prisen dækker ikke rejsen til og fra Bornholm/Ypnahøj.

GEAR OG GREJ

Ypnahøj retreat har yogamåtter til udlån, hvis du helst vil lade din egen blive derhjemme.
Der er fine muligheder for at justere varmen i salen, men det kan være rart med sokker og en trøje ell. til afspænding og assimilation.

Husk gode vandresko og overtøj til årstiden. Medbring meget gerne en lille rygsæk til vandflaske og badetøj/håndklæde. Vi forsøger at reducere klimabelastningen fra alufolie, plastic mm, så hvis du vil lave en madpakke til hjemrejsen søndag beder vi dig medbringe en madkasse ell.

 

LOGISTIK

Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm. Man kan enten flyve med DAT, køre med kombardoexpressen eller sejle med Bornholmslinjen fra Ystad.
Tiderne er afstemt med Bornholmslinjens afgang fra Ystad d. 17/11 kl 12.30 og fra Rønne d. 19/11 kl 14.30. Billetter koster 99 kr. for en bil inkl. op til 5 prs. Jeg hjælper gerne med at arrangere samkørsel.
Fra Rønne kan man enten køre i bil til Ypnahøj, eller tage bussen (BAT.dk).

 

 

 

Efterårsretreatet 2022 fik denne kommentar med på vejen:

”Medde er en fantastisk underviser – nærværende, formidlende og legende. På Bornholm retreatet fik vi glæden ved mere Medde… omkring maden, i naturen og ved havet og selvfølgelig i yoga salen. Krop og sjæl er blevet næret af Meddes venlig hænder og blik. Hun evner at se dig og hjælpe dig til liige at finde det sted din krop har brug for. Jeg kan varmt anbefale Meddes Bornholm/Retreat/Bowspring/…”

 

TILMELD DIG HER

 

 

 

 


FODWORKSHOP

København d. 21. januar 2024 kl. 15 - 18

Tag hånd om dine fødder!

Workshop om fødder og fod-gener.

Afholdes på The REHAB, Staldgade 22, Kbh V

Alt for mange mennesker oplever smerter og problemer med deres fødder, og man kunne nemt få den opfattelse at problemer som nedsunken forfod, hælsporer og knyster er uundgåelige eller arvelige. Sandheden er, at de ubehagelige gener er naturlige reaktioner på den måde, vi bruger og ikke bruger vores fødder. Ved at forstå hvordan og hvorfor problemerne opstår, kan vi altså tage hånd om dem og ændre det, der er gået galt. 

I løbet af formiddagen vil fysioterapeut Medde Lykke Vognsen forklare, hvordan fodens struktur er opbygget og arbejder sammen med resten af kroppen. Hun vil forklare, hvordan de mest udbredte fod-gener opstår, og hvordan man forebygger eller behandler dem. Workshoppen veksler mellem teori i et enkelt og tilgængeligt sprog og praktiske øvelser og selvbehandlingsteknikker. 

Denne workshop er for alle der har udfordringer med deres fødder eller vil forebygge nogensinde at få det. Den kræver ikke forhåndskendskab til anatomi eller fysiologi, men fagfolk som læger og fysioterapeuter er naturligvis velkomne. 

Kom i tøj, der tillader bevægelse.

TILMELD DIG HER