Forårsretreat på Bornholm 2024

FORÅRS RETREAT PÅ BORNHOLM

26. - 28. APRIL 2024

Tag med til Bornholm i foråret, og mærk hvordan energien vender tilbage, mens anemonerne pibler frem i skovbunden. Når lyset bliver stærkere, synes verden at tage til i fart og det kan føles nemmere at finde inspiration og give plads til noget nyt, end når mørket er dybest.

Fra fredag aften til søndag middag får du mulighed for nænsomt at folde dig ud, mens du fordyber dig i bowspring yoga og vandrer i det unikke bornholmske landskab. Der bliver selvfølgelig også tid til at spise dejlig nærende mad i godt selskab og ro til at samle kræfter eller udtænke nye planer for året.

YPNAHØJ - INDKVARTERING & FORPLEJNING

Ypnahøj ligger på Nordbornholm mellem Gudhjem og Svaneke med udsigt over Østersøen.

Her er hyggelige værelser med god plads til hhv. 2-3 prs. Der er mulighed for enkeltværelser mod en merpris efter aftale. Har du en foretrukken værelseskammerat, så sig til ved tilmelding, og jeg skal gøre mit bedste for at lægge kabalen.

Vores vært Loucas laver dejlig plantebaseret mad til os, og så bager han de skønneste kager. Hvis du har allergier eller særlige behov, må du meget gerne give besked ved tilmelding, så vi kan tage højde for det bedst muligt.

Vi er på retreat – ikke på kurophold, og du er naturligvis velkommen til at medbringe en flaske vin eller andet, der vil forsøde din weekend. Jeg sørger for snacks til vandreturene, men medbring gerne vandflaske.

PROGRAM

Programmet er med forbehold for ændringer f.eks. pga. vejret.

FREDAG    
14.30 - 15.30   Ankomst og indkvartering – der er en færgeafgang Ystad-Rønne med ankomst 13.50, men der er naturligvis mulighed for at rejse endnu tidligere og have formiddagen til at gå på opdagelse, besøge din yndlingskeramiker ell. Hvis du har brug for at ankomme til Ypnahøj før 14.30 kan det aftales med Loucas.
Der er Kaffe/Te og kage i stuen, og du kan slå dig ned i sofaen eller gå en tur i haven, mens alle finder deres værelser.
16.00 – 18.00       

Velkommen i yogasalen

Bowspring – beginner’s mind

18.00  

Middag

Hygge i stuen eller egentid på værelserne

LØRDAG    
08.30 - 10.30   Bowspring
10.30 - 11.30   Morgenmad
11.30 - 15.00   Vandretur
15.00   Kaffe/Te og kage
17.00 - 19.00   Bowspring
19.00   Middag og aftenhygge
     
SØNDAG    
08.00 - 9.30   Bowspring
9.30 - 10.30   Morgenmad & mulighed for at lave en madpakke til at tage med på færgen.
11.00 - 13.30   Vandretur og gå-snacks
13.30   Afsked og Tak for denne gang
14.00   Ankomst færgehavnen (afgang 14.30)

PRIS OG PRAKTIK

Pris: kr. 3100 inkl. Indkvartering i 2-3 prs værelse, leje af linned og håndklæde, alle måltider, kaffe & kage, 7 timers Bowspring undervisning og guidede vandreture med mulighed for havbad.

Prisen dækker ikke rejsen til og fra Ypnahøj.

Det er nemt, hurtigt og billigt at komme til Bornholm. Man kan enten flyve med DAT, eller sejle med Bornholmslinjen.

Tiderne er afstemt med Bornholmslinjens afgang fra Ystad d. 26/4 kl 12.30 og fra Rønne d. 28/4 kl 14.30. Billetter koster typisk 99 kr. for en bil inkl. op til 5 prs. Og jeg hjælper gerne med at arrangere samkørsel.

Fra Rønne kan man enten køre i bil til Ypnahøj, eller tage bussen med BAT.
Kombardobussen kører fra København til Ystad, og ombord på færgen. Billetter koster typisk 119 kr. 

GEAR OG GREJ

Ypnahøj retreat har yogamåtter til udlån, men du er naturligvis velkommen til at tage din egen med hjemmefra.

Der er fine muligheder for at justere varmen i salen, men det kan være rart med sokker og en trøje eller lign. til afspænding og assimilation.

Husk gode vandresko, der kan tåle terræn og lidt mudder og overtøj til årstiden. Medbring meget gerne en lille rygsæk til vandflaske, frokost håndklæde og badetøj. Vi forsøger at reducere klimabelastningen fra alufolie, plastic mm, så har du en madkasse, må du meget gerne tage den med eller giv besked, hvis du vil låne en.

Ypnahøj sørger for håndklæder til brusebad, men medbring et håndklæde til havbad, hvis du vil med en tur i Østersøen.

 

TILMELDING HER