Om os

Om os

"Godt håndværk gør en forskel"

PHYSIOGA er summen af det fysioterapeutiske håndværk: Grundig undersøgelse, målrettet behandling og intelligent træning og bevægelse. 

PHYSIOGA har siden 2008 hjulpet både professionelle atleter, elite sportsfolk, motionister og mennesker, som ganske enkelt har brug for hjælp til at bevæge sig mere, friere og sundere i deres hverdag.

Den fysioterapeutiske behandling henvender sig til mennesker i alle aldersgrupper og er relevant, både når du har fået en akut skade, når du oplever smerter pga. overbelastning, hvis du lider af kroniske tilstande eller du vil forebygge skaden, før den opstår.

Hos PHYSIOGA behandler vi ikke blot symptomer, men tager mig tid til at undersøge de bagvedliggende vaner og bevægemønstre, så kroppen kan skabe nye arbejdsgange i samspil med åndedrættet og psyken.

Vi sætter en ære i at skabe en tryg og rolig ramme for undersøgelsen, uanset hvor i livet du står, og at vejledning om livsstil og træning er relevant og motiverende for dig.

PHYSIOGA er ejet af fysioterapeut Medde Lykke Vognsen. Grundlagt i 2008 med ønsket om at levere sundhedsfremme gennem præcist håndværk, naturlig bevægelse og en god portion viden om åndedræt, balance og helhed.

BEHANDLINGSFORMER
FYSIOTERAPI • MASSAGE 

SPECIALER
GRAVIDBEHANDLINGEFTERFØDSELSBEHANDLING •  BØRNEBEHANDLING • HJEMMEBESØGBEHANDLING AF FØLGER EFTER PISKESMÆLD OG HJERNERYSTELSE

TRÆNING
PERSONLIG TRÆNING BOWSPRING GRAVIDYOGAEFTERFØDSELSYOGA HOLDTRÆNING

- OG SÅ ER DER...
TILSKUDGAVEKORT SUNDHEDSORDNING TIL VIRKSOMHEDERSAMARBEJDSPARTNERE

Medde Lykke Vognsen er fysioterapeut, certificeret yogalærer, forfatter og ejer af PHYSIOGA.

Hun er specialiseret inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger, og har øje for hvordan dine bevægemønstre kan være en del af årsagen til akutte og kroniske skader, smerter eller nedsat funktion.

Medde kombinerer manuelle teknikker med træningsvejledning. Hun har mange års erfaring med behandling af bla. bækkensmerter under og efter graviditet, rectus diastase og efterfødselsskader, piskesmæld, led- og idrætsskader. Hun genoptræner en bred vifte af skader og skavanker på hold eller med skræddersyede individuelle forløb.

Medde har undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker siden 1998, bla. funktionel træning, yoga og bowspring. Hun har siden 2005 udviklet træningsformen PHYSIOGA, PHYSIOGA gravid og PHYSIOGA efterfødsel, som tilbydes på både hold og individuelle forløb.

Medde er efteruddannet i baby- og småbørnsmotorik og forfatter til bogen Leg & Balance (Gyldendal 2017). Hun holder desuden foredrag og underviser kompetenceudviklende forløb for sundhedsplejersker, pædagoger ol. Medde er ligeledes fast skribent på Månedsskrift for Almen Praksis, hvor hun bidrager med artikler om lidelser i bevægeapparatet.