Fodworkshop - Århus

FODWORKSHOP - ÅRHUS

SØNDAG D. 12. MAJ 2024, KL. 15.00

Tag hånd om dine fødder!! Workshop om fødder og fod-gener - hvorfor opstår de? Hvordan slipper du af med dem? og hvad kan du gøre for at forebygge dem?

Søndag d. 12. maj kl 15.00 - 18.00
Sted: Yogastudiet i Mejlgade, Mejlgade 47, 8000 Århus C

Alt for mange mennesker oplever smerter og problemer med deres fødder, og man kunne nemt tro, at problemer som nedsunken forfod, hælsporer og knyster er uundgåelige eller arvelige. Sandheden er, at de ubehagelige gener er naturlige reaktioner på den måde, vi bruger eller ikke bruger vores fødder. Ved at forstå hvordan og hvorfor problemerne opstår, kan vi altså tage hånd om dem og ændre det, der er gået galt. 

Fysioterapeut Medde Lykke Vognsen fortæller, hvordan fodens struktur er opbygget og arbejder sammen med resten af kroppen. Hun forklarer, hvordan de mest udbredte fod-gener opstår, og hvordan du forebygger dem eller behandler dem, når skaden er sket. Workshoppen veksler mellem teori i et enkelt og tilgængeligt sprog og praktiske øvelser og selvbehandlingsteknikker, som du kan bruge i hverdagen eller i forbindelse med idræt.

Denne workshop er både for dig, der har udfordringer med dine fødder og for dig, som vil forebygge nogensinde at få det. undervisningen kræver ikke forhåndskendskab til anatomi eller fysiologi, men fagfolk som læger, massører og fysioterapeuter kan have gavn af uddybende viden og forklaringsmodeller på området.

Kom i tøj, der tillader bevægelse og medbring egen yogamåtte.

 

TILMELDING HER