HJEMMEBESØG

Motorikbesøg 120 min.
I trygge rammer lærer du, hvordan du støtter og styrker dit barns motoriske udvikling bedst muligt. Du får idéer og inspiration til leg, der understøtter dit barns naturlige vej fra nyfødt til tumling. Du får desuden vejledning i, hvordan du løfter og bærer dit barn således, at det er mest hensigtsmæssigt for jer begge. Besøget tilrettelægges naturligvis efter dine ønsker og behov.
» Pris
For yderligere information og booking kontakt:

Medde Lykke Vognsen medde@physioga.com

Inspirationsbesøg i mødregruppe (8 deltagere) 150 min.
Få besøg af fysioterapeut, Medde Lykke Vognsen, som fortæller, hvordan du støtter og styrker dit barns motoriske udvikling bedst muligt. Medde fortæller om, hvorfor det er vigtigt at tumle, og tager afsæt i det enkelte barns behov. Du får idéer og inspiration til lege, der understøtter dit barns naturlige vej fra nyfødt til tumling. Ligeledes guides du i praksis afhængigt af barnets alder, så aktiviteterne bliver sjove og rare for både voksne og børn. 

Indhold (afhængig af børnenes alder og gruppens ønsker og behov):

» Pris
For yderligere information og booking kontakt:

Medde Lykke Vognsen medde@physioga.com

Medde Lykke Vognsen fysioterapeut (2009) & certificeret yogalærer (2014)
Medstifter og ejer af sundhedshuset PHYSIOGA. Efteruddannet inden for motorisk træning af børn samt teknik- og biomekanikbaseret yogapraksis. Medde har undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker siden 1998. Hun har løbende udviklet træningsformen PHYSIOGA og træningsforløbene PHYSIOGA gravid, PHYSIOGA efterfødsel og BLID YOGA til hjernerystede. Medde har ligeledes sammensat til det kompetenceudviklende forløb for pædagoger, PHYSIONAUT, som hun også underviser på. Medde er specialist i manuel behandling af graviditetsrelaterede smerter og individuelt tilpassede træningsforløb for både voksne og børn. Dertil kommer specialkompetencer inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger og instabilitetsrelaterede symptomer. Medde tilbyder også hjemmebesøg med henblik på tidligt at støtte både barn og forældre i en sund motorisk udvikling og hensigtsmæssige arbejdsstillinger.