Medde Lykke Vognsen

Medde Lykke Vognsen

Medde Lykke Vognsen

Direktrice, fysioterapeut & certificeret yogalærer

  • SpecialerGravidbehandling, yoga, bækkensmerter, skuldersmerter, knæsmerter, nakkesmerter, rygsmerter, smerter i fødderne, sen eller usikker motorisk udvikling, biomekanik, børnemotorik, gravidyoga, efterfødselsyoga, personlig træning, idrætsskade.
  • UddannelseFysioterapeut (2009), certificeret yogalærer (2014)
  • Telefon26208610
  • E-mailmedde@physioga.com

Medde Lykke Vognsen

Medde Lykke Vognsen er fysioterapeut, certificeret yogalærer og ejer af PHYSIOGA.

Hun er specialiseret inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger, og har øje for hvordan dine bevægemønstre kan være en del af årsagen til akutte og kroniske skader, smerter eller nedsat funktion.

Medde kombinerer manuelle teknikker med træningsvejledning. Hun har mange års erfaring med behandling af bla. bækkensmerter under og efter graviditet, rectus diastase og efterfødselsskader, piskesmæld, led- og idrætsskader. Hun genoptræner en bred vifte af skader og skavanker på hold eller med skræddersyede individuelle forløb.

Medde har undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker siden 1998, bla. funktionel træning, yoga og bowspring. Hun har siden 2005 udviklet træningsformen PHYSIOGA, PHYSIOGA gravid og PHYSIOGA efterfødsel, som tilbydes på både hold og individuelle forløb.

Medde er efteruddannet i baby- og småbørnsmotorik og forfatter til bogen Leg & Balance (Gyldendal 2017). Hun holder desuden foredrag og underviser kompetenceudviklende forløb for sundhedsplejersker, pædagoger ol. Medde er ligeledes fast skribent på Månedsskrift for Almen Praksis, hvor hun bidrager med artikler om lidelser i bevægeapparatet.