Medde Lykke Vognsen

Medde Lykke Vognsen

Medde Lykke Vognsen

Direktrice, fysioterapeut & certificeret yogalærer

  • SpecialerGravidbehandling, yoga, bækkensmerter, skuldersmerter, knæsmerter, nakkesmerter, rygsmerter, smerter i fødderne, sen eller usikker motorisk udvikling, biomekanik, børnemotorik, gravidyoga, efterfødselsyoga, personlig træning, idrætsskade.
  • UddannelseFysioterapeut (2009), certificeret yogalærer (2014)
  • Telefon26208610
  • E-mailmedde@physioga.com

Medde Lykke Vognsen

Medde Lykke Vognsen er fysioterapeut, certificeret yogalærer, forfatter og ejer af PHYSIOGA.

Hun er specialiseret inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger, og har øje for hvordan dine bevægemønstre kan være en del af årsagen til akutte og kroniske skader, smerter eller nedsat funktion. Med andre ord nøglen gemme sig i ubevidste vanemønstre eller dysfunktioner et andet sted, end der hvor du oplever smerten eller symptomet.

Medde kombinerer manuelle teknikker med træningsvejledning. Hun har mange års erfaring med behandling af bla. sportsskader, bækkensmerter under og efter graviditet, rectus diastase og efterfødselsskader. Hun ved mere om fødder og fodskader end de fleste, og hjælper med glæde både eliteløbere og gangbesværede tilbage på sporet. Medde behandler desuden piskesmæld og senfølger efter hjernerystelse.

Medde har undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker siden 1998, bla. funktionel træning, yoga og Bowspring, som nu tilbydes på hold. Hun genoptræner ligeledes en bred vifte af skader og skavanker med skræddersyede individuelle forløb.

Medde er efteruddannet i baby- og småbørnsmotorik og forfatter til bogen Leg & Balance (Gyldendal 2017). Hun holder gerne foredrag og underviser kompetenceudviklende forløb for praktiserende læger, sundhedsplejersker, pædagoger ol. Medde er med jævne mellemrum at finde som skribent på Månedsskrift for Almen Praksis, hvor hun bidrager med artikler om lidelser i bevægeapparatet.