Efterårsretreat

PHYSIOGA workshops, rejser, foredrag og anden fordybelse

Vi brygger på nye events - både i kursuskalenderen og rejsefronten. Hold øje her og på PHYSIOGAs facebookside, hvis du vil holde dig opdateret. Er der et kursus, du synes du mangler i rækken, så skriv på medde@physioga.com.

EFTERÅRS-RETREAT

11.-13. November 2022

 

 

Efteråret er en fantastisk tid på Bornholm, hvor vejret ofte er lidt mildere end i resten af landet, fordi klipperne og havet holder på varmen. Det er nu alle levende væsner forbereder sig til vinterens stilhed ved at tage så meget som muligt af sommerens overflod til sig. Med physioga bowspring, meditation, vandreture og skøn mad vil vi samle et sanseligt vinterforråd, som gør det lettere at gå mørket i møde.

 

YPNAHØJ

Ypnahøj ligger på Nordbornholm mellem Gudhjem og Svaneke med udsigt over Østersøen. Dagene rummer både dynamiske Bowspring klasser og roligere restorative sessions, der kredser om afspænding og åndedræt.

Ind i mellem de programsatte aktiviteter er der mulighed for at gå på opdagelse i skoven eller langs kysten, alene eller i flok, bade i havet efter behov, sidde i hot tub, hvile ved brændeovnen, skrive, synge, strikke, sove, sanke vilde urter og svampe eller hvad, du fornemmer at du har brug for for at lade op. 

 

INDKVARTERING & FORPLEJNING

Her er fine værelser med god plads til hhv. 2-3 prs. Der er mulighed for enkeltværelser mod en merpris efter aftale. Har du en foretrukken værelseskammerat, så sig til ved tilmelding, og jeg skal gøre mit bedste for at lægge kabalen.

Vores vært Flemming laver dejlig mad til os og sørger for at vi kan tage vores frokost med ud i landskabet, når vi er på tur. Hvis du har allergier og særlige behov, må du meget gerne give besked ved tilmelding, så vi kan tage højde for det bedst muligt.

Vi er på retreat – ikke på kurophold, og du er naturligvis velkommen til at medbringe en flaske vin eller andet, der vil forsøde din weekend. Vi sørger for kage til kaffen og snacks til vandreturene.

 

PROGRAM

FREDAG

14.30-15.30          Ankomst og indkvartering – der er en færgeafgang Ystad-Rønne med ankomst 13.50, men der er naturligvis mulighed for at rejse endnu tidligere og have formiddagen til at gå på opdagelse, besøge din yndlingskeramiker ell.

Der er Kaffe/Te og kage i stuen, og du kan slå dig ned i sofaen eller gå en tur i haven, mens alle finder deres værelser.

 

16.00 – 18.00:      Velkommen i yogasalen

                                Bowspring i tusmørket

 

18.30 – 20.00:       Middag

20.00 – Godnat:    Hot tub, fodbad & guidet fodmassage, hygge eller muligheden for at gå tidligt i seng.

 

 

LØRDAG

08.00-9.30:          Bowspring

9.30-10.30:          Morgenmad & mulighed for at lave en madpakke

11.30-14.00         Vandretur langs kysten inkl. medbragt frokost

15.00                     Kaffe/Te og kage

16.30-18.30          Bowspring

19.00                     Middag og aftenhygge

 

SØNDAG

08.00-9.30:           Bowspring

9.30-10.30:           Morgenmad & mulighed for at lave en madpakke

11.30-13.30          Vandretur på Hammerknuden inkl. Frokost

13.30                     Afsked og Tak for denne gang

14.00                     Ankomst færgehavnen (afgang 14.30)            

 

PRIS OG PRAKTIK

Pris: kr. 2850 inkl. Indkvartering i 2-3 prs værelse, leje af linned og håndklæde, alle måltider, 7 timers Bowspring undervisning og guidede vandreture.

Prisen dækker ikke rejsen til og fra Bornholm


Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm. Man kan enten flyve med DAT, eller sejle med Bornholmslinjen.

Tiderne er afstemt med Bornholmslinjens afgang fra Ystad d. 11/11 kl 12.30 og fra Rønne d. 13/11 kl 14.30. Billetter koster 99 kr. for en bil inkl. op til 5 prs. Og jeg hjælper gerne med at arrangere samkørsel.

Herefter kan man enten køre i sin bil til Ypnahøj, eller tage bussen med BAT.

Bornholmerbussen kører fra København til Ystad, hvorefter man går ombord på færgen.
Kombardobussen kører fra København til Ystad, og ombord på færgen.

 

GEAR OG GREJ

Ypnahøj retreat har yogamåtter til udlån, hvis du helst vil lade din egen blive derhjemme.

Der er fine forhold for at justere varmen i salen, men det kan være rart med sokker og en trøje ell. til afspænding og assimilation.

Husk gode vandresko og overtøj til årstiden og medbring meget gerne en lille rygsæk til vandflaske og frokost. Vi forsøger at reducere klimabelastningen fra alufolie, plastic mm, så har du en madkasse, må du meget gerne tage den med eller giv besked, hvis du vil låne en.