PHYSIOGA

[max 10 deltagere pr. hold]

PHYSIOGA har rødder i yoga, bowspring og funktionel fysioterapi og er særdeles effektiv uanset dit udgangspunkt. Der arbejdes med funktionelle øvelser, som styrker, nærer og udspænder dine muskler, fascier og led. Du bliver mere smidig og stabil og forebygger derved både akutte skader og overbelastningsskader. Din krop styrkes i sin kerne for derigennem at genskabe en sund balance og stærk kropsbevidsthed.

PHYSIOGA udnytter og fremmer kroppens naturlige, sunde bevægemønstre, så din holdning forbedres, og du får plads til et frit og nærende åndedræt. Bevægelserne er overførbare, så dit nervesystem genkender dem i dit daglige liv uden for træningssalen. PHYSIOGA træningen kan dermed positivt understøtte andre sportsgrene og træningsformer.

Træningen foregår på små hold, og øvelserne justeres efter deltagernes individuelle behov.

Onsdag 10.30-12.00 & 16.45-18.15

» Pris
»
Tilmelding kontakt underviser Medde Lykke Vognsen medde@physioga.com

NB! Faste feriedage
Der er ingen undervisning på helligdage, mellem jul og nytår og 1. januar.

 


UNDERVISER

Medde Lykke Vognsen fysioterapeut (2009) & certificeret yogalærer (2014)
Medstifter og ejer af sundhedshuset PHYSIOGA. Efteruddannet inden for motorisk træning af børn samt teknik- og biomekanikbaseret yogapraksis. Medde har undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker siden 1998. Hun har løbende udviklet træningsformen PHYSIOGA og træningsforløbene PHYSIOGA yoga for gravide, PHYSIOGA efterfødselsyoga og Yoga for hjernerystede. Medde er forfatter til bogen Leg & Balance (Gyldendal 2017) og har ligeledes sammensat til det kompetenceudviklende forløb for pædagoger, PHYSIONAUT. Medde er specialist i manuel behandling af graviditetsrelaterede smerter og individuelt tilpassede træningsforløb for både voksne og børn. Dertil kommer specialkompetencer inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger og instabilitetsrelaterede symptomer. Medde tilbyder også hjemmebesøg med henblik på tidligt at støtte både barn og forældre i en sund motorisk udvikling og hensigtsmæssige arbejdsstillinger.