Velkommen til PHYSIOGA

Velkommen til PHYSIOGA

for krop, sind & åndedræt

På PHYSIOGA nørder vi med det klassiske fysioterapeutiske håndværk og intelligent træning med udgangspunkt i kroppens naturlige bevægemønstre. Det har vi gjort i mere end 20 år, og vi er specialister inden for graviditet, barsel, baby- og børnebehandling. Vi hjælper hver dag både små og store med at skabe sund balance i krop, sind og åndedræt, så smerter, vanskeligheder og andre udfordringer minimeres. Vi gør en indsats for, at vores konsultationer og undervisning skaber plads til alle, straight som LGTBQ+

PHYSIOGA er ejet af Direktricerne Julie Hjelm Jacobsen & Medde Lykke Vognsen. Grundlagt i 1997 med ønsket om at levere sundhedsfremme gennem præcist håndværk, naturlig bevægelse og en god portion viden om åndedræt, balance og helhed.

Direktricerne fortæller: "Vi drømte om et sundhedshus for alle med plads og tid til at dyrke det grundige terapeutiske håndværk, og så skabte vi PHYSIOGA på et solidt fundament af nørderi og hjerteblod". Begge kvinder er specialister inden for fysioterapien, og alle klinikkens øvrige undervisere, behandlere og terapeuter er på samme måde nørder og specialister på hver deres felt. "Det skal kunne mærkes, at det gode håndværk gør en forskel", siger Direktricerne, og den holdning er omdrejningspunktet i alle vores tilbud inden for:

FYSIOTERAPIYOGA •  BOWSPRINGZONETERAPI • KRANIOSAKRALTERAPI MASSAGE BABYBEHANDLINGBØRNEBEHANDLING GRAVIDYOGAEFTERFØDSELSYOGA •  HOLDTRÆNINGPERSONLIG TRÆNING FAMILIETERAPI • SAMTALETERAPITRAUMETERAPI

Du kan læse mere om mulighederne for at få tilskud, købe gavekort og leje lokale på PHYSIOGA. Det er også muligt at skrive til os, og vi bestræber os altid på at svare så snart, vi har hænderne ledige. Vi tilbyder desuden skræddersyede sundhedsordninger til både store og små virksomheder, og det fortæller vi gerne mere om ved et uforpligtende kaffemøde. Endelig er der alle vores umådeligt kompetente samarbejdspartnere, som vi sætter så stor pris på.