KORT OM OS...

Julie Hjelm Jacobsen direktrice, fysioterapeut (1997) & kraniosakralterapeut (1999)
Medstifter, direktrice og ejer af sundhedshuset PHYSIOGA. Efteruddannet inden for kraniosakralterapi. Julie har i hele sin fysioterapeutiske karriere beskæftiget sig med det præcise, manuelle håndværk. Hun har gennem sit virke blandt andet specialiseret sig i manuel babybehandling og har i den forbindelse udviklet Babytjekket. Hun er desuden specialist i manuel behandling af komplekse nakkeproblemer, følger efter svære hovedtraumer, hjernerystelse og piskesmældslæsioner. Flere professionelle operasangere søger ligeledes Julies manuelle kompetencer både i forbindelse med akutte stemmeproblemer og som led i stemmeudvikling og -pleje. Julie er fast tilknyttet som behandler på Den Sociale Udviklingsfonds projekt 'Eremitterne' for anbragte unge og underviser også på det kompetenceudviklende forløb for pædagoger, PHYSIONAUT.

SPECIALER: Fysioterapi, kraniosakralterapi, gravidbehandling, babybehandling, kolik, søvn, skævt kranie, reflux, søvnbesvær, motorisk udvikling, piskesmældsskade, whiplash, hjernerystelse, PCS, nakkeskade, hovedtraume, stress, stemmeproblemer, stemmeudvikling, professionelle sangere, operasangere.
» Onlinebooking
Kontakt:  julie@physioga.com

Medde Lykke Vognsen direktrice, fysioterapeut (2009) & certificeret yogalærer (2014)
Medstifter, direktrice og ejer af sundhedshuset PHYSIOGA. Efteruddannet inden for motorisk træning af børn og forfatter til bogen Leg & Balance om småbørnsmotorik. Hun er desuden certificeret yogalærer og efteruddanner sig løbende i biomekanik. Medde har undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker siden 1998. Hun har løbende udviklet træningsformen PHYSIOGA og træningsforløbene PHYSIOGA yoga for gravide, PHYSIOGA efterfødselsyoga og Yoga for hjernerystede. Medde har ligeledes skabt det kompetenceudviklende forløb for pædagoger, PHYSIONAUT, som hun også underviser på. Medde er specialist i manuel behandling af graviditetsrelaterede smerter og individuelt tilpassede træningsforløb for både voksne og børn. Dertil kommer specialkompetencer inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger og instabilitetsrelaterede symptomer. Medde tilbyder også hjemmebesøg med henblik på tidligt at støtte både barn og forældre i en sund motorisk udvikling og hensigtsmæssige arbejdsstillinger.

SPECIALER: Fysioterapi, gravidbehandling, yoga, bækkensmerter, rectus diastase, piskesmældsskade, whiplash, hjernerystelse, skuldersmerter, knæsmerter, nakkesmerter, rygsmerter, smerter i fødderne, motorisk udvikling, biomekanik, børnemotorik, gravidyoga, efterfødselsyoga, personlig træning, idrætsskade.
»
Onlinebooking

Kontakt:  medde@physioga.com

Kamilla Rahbek fysioterapeut (2009) & zoneterapeut (RAB) (2009)
Er både fysioterapeut med videreuddannelse inden for kraniosakralterapi og autoriseret zoneterapeut (RAB). Hun er specialist i manuel behandling af følger efter hovedtraumer, piskesmæld og migræne. Kamilla har desuden fine resultater med zoneterapi til baby og manuel behandling af spændingshovedpine, nakke- og skuldersmerter. Ligeledes bred terapeutisk erfaring med afspændende og stressreducerende behandling. Som zoneterapeut afhjælper Kamilla desuden funktionsforstyrrelser som allergi, generelle fordøjelsesproblemer, hormonelle forstyrrelser, nedsat fertilitet og graviditetsrelaterede symptomer som kvalme, træthed og fordøjelsesbesvær.

SPECIALER: Fysioterapi, zoneterapi, hjernerystelse, PCS, stress, piskesmældsskade, whiplash, hovedpine, PCOS, nakkesmerter, rygsmerter, migræne, træthed, hormonel ubalance, fordøjelsesbesvær, allergi, babybehandling, kolik, behandling af graviditetsrelateret ubehag, kvalme.
» Onlinebooking
Kontakt:  kamilla@physioga.com

Kim Folmer fysioterapeut (2016)
Habil manuel behandler med stort overblik og præcise hænder. Kim har især fokus på idrætsskader, løbeskader, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, knæskader og ankelskader. Han er inkarneret løber, tidligere professionel inline-skater og nu dedikeret til at blive specialist inden for fysioterapien. Han er grundig og arbejder ud fra en holistisk tilgang til fysioterapi. Hvis du vil knække koden til de virkeligt lange løbedistancer, er Kim desuden en særdeles kompetent samarbejdspartner. Kim holder af at behandle manuelt og lægger vægt på at skabe resultater, der fremmer din sunde balance her og nu.

SPECIALER: Fysioterapi, idrætsskade, manuel behandling, langdistanceløb, løbestil, kom godt i gang med løb, personlig træning, biomekanik, knæskade, lyskeskade, rygskade, nakkesmerter, rygsmerter, knæsmerter, smerter i fødderne, skuldersmerter, genoptræning.
» Onlinebooking

Kontakt:  kim@physioga.com

Ann-Sophie Ehlers fysioterapeut (2015) & certificeret yogalærer (2014)
Ann-Sophie er efteruddannet inden for smertevidenskab, og yogalærercertificeringen er suppleret med en overbygning inden for meditation og yogateknik. Ann-Sophie kombinerer således på elegant vis den nyeste evidensbaserede fysioterapi med yogaens ældgamle visdom. Hun er især optaget af det fysioterapeutiske arbejde med mennesker, der oplever længerevarende smertetilstande og diffuse symptomkomplekser. Behandlingen er typisk bygget op om undervisning, manuel støtte og træning. Ann-Sophie går i dybden med at finde årsagerne til de forskellige smertetilstande, så du bliver klogere på, hvad der kan udløse smerterne, og hvordan du selv kan medvirke til at ændre symptombilledet. Hun er grundig og præcis og håndterer også gængse biomekaniske problemstillinger, som fx idrætsskader og rygsmerter. Ann-Sophies yogahold er meget populære på PHYSIOGA. Klasserne er præget af hendes lattermilde væsen, smittende bevægeglæde og store tekniske overblik og rummer altid elementer af leg, balance og styrke.

SPECIALER: Fysioterapi, smertevidenskab, evidens, smertebehandling, hjernerystelse, piskesmældsskade, whiplash, fibromyalgi, meditation, kroniske smerter, idrætsskade, nakkesmerter, rygsmerter, personlig træning, yoga, yogateknik, vinyasa, hatha, åndedræt, forebyggelse, balance, biomekanik.
» Onlinebooking
Kontakt:  annsophie@physioga.com

Tilde Elme Damsgård professionel danser (2013) & stud.fysioterapi (2020)
Tilde er uddannet professionel danser fra Den Danske Scenekunstskole og arbejder gerne kreativt og ud-af-boksen. Hun har netop påbegyndt fysioterapeutuddannelsen med henblik på at nørde endnu mere ned i kroppens mange aspekter og muligheder. Tildes undervisning er præget af stor bevægeglæde og hendes brede erfaringsgrundlag fra dansens verden. Hun dyrker udfordringerne og mener, at man lærer mest af de opgaver, der ikke lige falder på plads med det samme. Hendes smilende, sociale og imødekommende væsen inspirerer og skaber en behageligt energisk og positiv atmosfære at træne i. Hos Tilde kan du forvente at blive udfordret, så du efter hver træning kan gå hjem med lidt nyt i rygsækken.

SPECIALER: Funktionel træning, kreativitet, koordination, styrke, fleksibilitet, balance, dans, grundtræning, bevægeglæde, udvikling.
Kontakt:  tilde@physioga.com

Hilde Ramnefjell Dolva fysiurgisk massør (RAB) (2012)
Hilde har specialkompetencer inden for manuel behandling af stressrelaterede tilstande, arvævsbehandling samt behandling og stemmetræning for professionelle, fx sangere, erhvervsledere og politikere. Hun afdækker og behandler sammenhænge mellem smerter, ubehag, spændingsmønstre og den kropslige balance. Med sine rolige, stærke hænder afhjælper hun både stress, hovedpine, skulder- og nakkesmerter, kæbeledsproblemer og normaliserer stramt arvæv efter fx brystoperation og kejsersnit. Hilde har tillige gode resultater med behandling af stemme- og åndedrætsrelaterede symptomkomplekser.

SPECIALER: Massage, manuel behandling, arvævsbehandling, fascier, stress, nakkesmerter, skuldersmerter, hovedpine, afspænding, teen-behandling, stemmeproblemer, kejsersnit, brystoperation, kraniosakralterapi, stemmeudvikling, professionelle sangere, operasangere, åndedrætsproblemer, søvnbesvær.
» Onlinebooking
Kontakt:  hilde@physioga.com

Pierre Enaux fysiurgisk massør (2016)
Pierre Enaux er uddannet fysiurgisk massør og har en baggrund som professionel danser fra Skolen for Moderne Dans (2007). Han arbejder med et helhedsorienteret perspektiv på massage og har særligt godt tag på at løse spændingsrelaterede muskulære problemer som fx nakkesmerter og rygproblemer. Dertil kommer hans naturlige interesse og viden inden for sportsskader. Han har gode, stærke hænder og holder af at hjælpe andre med at opnå bedre kropslig trivsel og tilfredshed.

SPECIALER: Massage, manuel behandling, idrætsskade, dansere, personlig træning, stress, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, søvnbesvær, afspænding, sportsmassage, åndedrætsproblemer, træthed, muskelstivhed.
» Onlinebooking
Kontakt:  pierre@physioga.com

Ditte Bykærholm Nielsen bowspringlærer & certificeret yogalærer
Ditte kendes på hendes sensitive, præcise, og hjertevarme guiding. Ditte er listet underviser i bowspring. Hun har undervist i yoga siden 2009 og har specialiseret sig inden for terapeutik, restorativ yoga og meditation. Ditte tilbyder offentlige klasser, onlineklasser, enetimer, workshops og kurser i bowspring, bowstorative og meditation i Danmark og Skandinavien. Ditte har en baggrund som skolelærer og har studeret pædagogisk psykologi. Ditte har arbejdet inden for feltet psykologi, pædagogik, læring og uddannelse de sidste 20 år.

SPECIALER: Bowspring, meditation, yoga, mindfulness, grounding, afspænding, holdning, smidighed, styrke, koordination, balance, hjernerystelse, piskesmældsskade, whiplash, stress, angst, kropsbevidsthed, bevægefrihed.
Kontakt:  ditte@physioga.com

Stine Hjelm Jacobsen personlig træner (2014)
Professionel sanger funderet i et solidt kropsligt erfaringsgrundlag fra især rytmisk sportsgymnastik, dans og ballet. Har således i mere end 20 år beskæftiget sig med forskellige bevæge- og træningsformer. Stines smittende bevægeglæde og motiverende tilgang til træning rammer bredt og tager dig langt. Varetager personlige træningsforløb i samarbejde med fysioterapeuterne på PHYSIOGA.

SPECIALER: Kom godt i gang med træning, personlig træning, motivation, bevægeglæde, bevægefrihed, grundtræning, dans, biomekanik, genoptræning, bliv bedre til din sport, stærk, balance, koordination.
Kontakt:  stine@physioga.com

Sarah Ulander Somatic Experiencing® Practioner (2016) & familieterapeut (2006)
Sarah er oprindeligt uddannet pædagog (2002) og har sidenhen efteruddannet sig som henholdsvis Somatic Experiencing® Practitioner, familierådgiver og småbørnskonsulent (2009). Hun har adskillige års erfaring med at facilitere udvikling og indsigt hos mennesker, der ønsker at blive klogere på sig selv, deres strategier i livet og personlige handlemønstre. Sarah har gennem en årrække arbejdet med mennesker, der i deres liv har været eller er ramt af angst, stress eller depression. Derudover arbejder Sarah også med både individuelle forløb og med familieforløb for både forældre og børn. Typisk har disse forløb fokus på familiens måde at kommunikere og handle på, men Sarah kan også bistå med rådgivning af forældre i forhold til deres barns udvikling og trivsel.

SPECIALER: SE-terapi, Somatic Experiencing®, depression, angst, PTSD, sygdom, piskesmældsskade, whiplash, hjernerystelse, fibromyalgi, forældreskab, familiedannelse, stress, familierådgivning, rådgivning, familieterapi, børnefamilier, småbørn, kommunikation.
» Onlinebooking
Kontakt:  sarah@physioga.com