Julie Sichlau

Julie Sichlau

Julie Sichlau

Certificeret yogalærer

  • SpecialerYoga, meditation, mantra, chanting, ayurveda, afspænding, holdning, smidighed, styrke, balance, vejrtrækning, stress, kropsbevidsthed, bevægefrihed.
  • UddannelseCertificeret yogalærer (2015)
  • E-mailjulies@physioga.com

Julie Sichlau

Julie startede sin yogapraksis efter sit første besøg i New York hvor hun blev introduceret til yoga hos Yoga To The People. Her blev hun hurtigt tiltrukket af den intense form for træning af både krop og sind. I dag er yogaen hendes livsstil, en daglig styrkende og helbredende proces, som hjælper kroppen af med spændinger, og opbygger smidighed og balance. Yogaens spirituelle side og mystik er afspejlet i hendes egen praksis og yoga undervisning. Hendes yogatimer er en dejlig blanding af ​varm vinyasa yoga, meditation, mantra og chanting, der efterlader en følelse af balance, glæde og styrke.

Julie er 200 RYS certificeret fra Quantum Yoga School hos Lara Baumann, Sri Lanka, som er dybt inspireret af Ayurveda, Jivamukti og Kundalini yoga. Hun har en passion for Ayurveda, og tror på at kombinationen af yoga og Ayurveda sammen skaber en sund holistisk livsstil. I 2018 påbegynder hun en ny yogarejse med Sianna Sherman og Rasa Yoga igennem en 300 timers yogauddannelse i Italien.

På Julies gravidyoga og efterfødselsyoga bliver du guidet blidt igennem en dejlig yogapraksis, som skaber velvære for dig og din baby. Du vil blive mere kendt med de forandringer du mærker og lære at lytte til dine moderlige instinkter og intuition. Igennem yoga asanas, vejrtrækningsøvelser og chanting får du vigtige værktøjer med dig til din fødsel og tiden som nybagt mor.