SOLO PERSONLIG TRÆNING

Her er din mulighed for individuel træning med en personlig træner. Trænings- og genoptræningsforløb tilrettelægges af vores personlige trænere og fysioterapeuter i fællesskab. Vi imødekommer alle, og specialiserer os i forløb med henblik på at styrke kropskernen og opbygge et sundt og balanceret kropsligt fundament. Al træning tager udgangspunkt i simple og effektive øvelser, der tilpasses din hverdag og dit fysiske udgangspunkt.

UNDERVISERNE

Medde Lykke Vognsen fysioterapeut (2009) og certificeret yogalærer (2014)
Medstifter og ejer af sundhedshuset PHYSIOGA. Efteruddannet inden for motorisk træning af børn samt teknik- og biomekanikbaseret yogapraksis. Medde har undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker siden 1998. Hun har løbende udviklet træningsformen PHYSIOGA og træningsforløbene PHYSIOGA yoga for gravide, PHYSIOGA efterfødselsyoga og Yoga for hjernerystede. Medde har ligeledes sammensat til det kompetenceudviklende forløb for pædagoger, PHYSIONAUT, som hun også underviser på. Medde er specialist i manuel behandling af graviditetsrelaterede smerter og individuelt tilpassede træningsforløb for både voksne og børn. Dertil kommer specialkompetencer inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger og instabilitetsrelaterede symptomer. Medde tilbyder også hjemmebesøg med henblik på tidligt at støtte både barn og forældre i en sund motorisk udvikling og hensigtsmæssige arbejdsstillinger.
» Pris
» Onlinebooking

Kontakt: +4526208610 medde@physioga.com

Malene Månsson fysioterapeut (2008)
Helhedsorienteret og erfaren fysioterapeut med specialkompetencer inden for manuel behandling, akupunktur, osteopati og funktionel medicin. Malene er særdeles dreven udi at løse komplicerede ryg-, nakke- og bækkenproblemer og en bred vifte af andre muskuloskeletale problematikker samt svære stressrelaterede symptomer. Hun er manuelt orienteret, og hendes håndværksmæssige fundament er solidt og spænder vidt efter adskillige år i privat praksis. Malene er desuden tidligere elitegymnast og har 15 års erfaring med undervisning i konkurrencegymnastik.

SPECIALER: Manuel behandling, akupunktur, osteopati, ernæring, træning, funktionel medicin, stress, hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter, whiplash, idrætsskade, overvægt, vægttab, træthed, personlig træning, genoptræning.
» Onlinebooking
Kontakt: +4553768208 malene@physioga.com

Kim Folmer fysioterapeut (2016)
Nyuddannet fysioterapeut og allerede en habil behandler af blandt andet idrætsskader, løbeskader, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, knæskader og ankelskader. Kim er inkarneret løber, tidligere professionel inline-skater, og nu er han dedikeret til at blive specialist inden for fysioterapien. Han er grundig og arbejder ud fra en holistisk tilgang til fysioterapi. Hvis du vil knække koden til de virkeligt lange løbedistancer, er Kim en særdeles kompetent samarbejdspartner. Kim holder desuden af at behandle manuelt og lægger vægt på at skabe resultater, der fremmer din sunde balance.
» Pris
» Onlinebooking

Kontakt: +4551883413 kim@physioga.com

Laena Hegelund MSc in Humanities and Social Sports (2017) og massør (2011)
Tidligere semiprofessionel skater med mere end 13 års erfaring fra den danske og internationale skatescene. Medstifter af Danmarks første skateforening og har undervist i skating siden 2005. Laena er kandidat i humanistisk samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab og har været forbi fysioterapeutstudiet undervejs. Hun er en grundig massør med et fast og præcist håndelag. Hendes tilgang til bevægelse og træning er legende og funderet i et bredt praktisk erfaringsgrundlag fra alverdens forskellige bevæge- og træningsformer.
» Pris
» Onlinebooking

Kontakt: +4530135091 laena@physioga.com

Stine Hjelm Jacobsen personlig træner (2014)
Professionel sanger funderet i et solidt kropsligt erfaringsgrundlag fra især rytmisk sportsgymnastik, dans og ballet. Har således i mere end 20 år beskæftiget sig med forskellige bevæge- og træningsformer. Stines smittende bevægeglæde og motiverende tilgang til træning rammer bredt og tager dig langt. Varetager personlige træningsforløb i samarbejde med fysioterapeuterne på PHYSIOGA.
» Pris
Kontakt: stine@physioga.com