PHYSIOGA

Sæson: uge 34-51

PHYSIOGA har rødder i yoga, pilates og funktionel fysioterapi og er særdeles effektiv uanset dit udgangspunkt. Der arbejdes med funktionelle øvelser, som styrker, nærer og udspænder dine muskler, fascier og led. Du bliver mere smidig og stabil og forebygger derved både akutte skader og overbelastningsskader. Din krop styrkes i sin kerne for derigennem at genskabe en sund balance og kropsbevidsthed.

PHYSIOGA udnytter og styrker kroppens naturlige, sunde bevægemønstre, så din holdning forbedres og du får plads til et frit åndedræt. Bevægelserne er overførbare, så dit nervesystem genkender dem i dit daglige liv uden for træningssalen. PHYSIOGA træningen kan dermed  positivt understøtte andre sportsgrene og træningsformer.

Træningen foregår på små hold, og øvelserne justeres efter deltagernes individuelle behov.

Onsdag kl. 10.30-12.00 & 16.45-18.15

» Pris
»
Tilmelding kontakt underviser Medde Lykke Vognsen medde@physioga.com

UNDERVISER

Medde Lykke Vognsen fysioterapeut (2009) & certificeret yogalærer (2014)
Medstifter og ejer af sundhedshuset PHYSIOGA. Efteruddannet inden for motorisk træning af børn samt teknik- og biomekanikbaseret yogapraksis. Medde har undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker siden 1998. Hun har løbende udviklet træningsformen PHYSIOGA og træningsforløbene PHYSIOGA yoga for gravide, PHYSIOGA efterfødselsyoga og Yoga for hjernerystede. Medde har ligeledes sammensat til det kompetenceudviklende forløb for pædagoger, PHYSIONAUT, som hun også underviser på. Medde er specialist i manuel behandling af graviditetsrelaterede smerter og individuelt tilpassede træningsforløb for både voksne og børn. Dertil kommer specialkompetencer inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger og instabilitetsrelaterede symptomer. Medde tilbyder også hjemmebesøg med henblik på tidligt at støtte både barn og forældre i en sund motorisk udvikling og hensigtsmæssige arbejdsstillinger.