FUNKTIONEL TRÆNING

Sæson: uge 34-51

Vil du forbedre dine øvrige træningspræstationer i fx løb, cykling eller triathlon? Koble af fra hverdagens ved at få sved på panden? Eller går du målrettet efter en generel kropslig opstrammer? Der er resultater at hente! Det løfte kan vi holde, fordi vores funktionel-klasser er individuelt tilpassede og foregår på så små hold, at det mest af alt minder om personlig træning med vores kompetente coaches. Med tre eller flere træningspas hver uge ser du resultaterne i en fart. Funktionel træning kan være skruet sammen som old-school cirkeltræning med cardio-intervaller, kettlebells, elastikker og krævende core-øvelser. Der er altid fokus på den gode teknik og personlig vejledning, og vi runder alle timer af med udspænding.

Mandag kl. 18.45-20.15
Underviser: Tilde Elme Damsgård
» Pris
» Onlinebooking drop-in (senest 2 timer før en klasse)
»
Skriv til os for tilmelding til resten af sæsonen

Tirsdag kl. 16.30-18.00

Underviser: Kim Folmer
» Pris
» Onlinebooking drop-in (senest 2 timer før en klasse)
»
Skriv til os for tilmelding til resten af sæsonen

Onsdag kl. 18.30-20.00
Underviser: Tilde Elme Damsgård
» Pris
» Onlinebooking drop-in (senest 2 timer før en klasse)
»
Skriv til os for tilmelding til resten af sæsonen

Lørdag kl. 09.30-11.00
Underviser: Kim Folmer & Ann-Sophie Ehlers
» Pris
» Onlinebooking drop-in (senest 2 timer før en klasse)
»
Skriv til os for tilmelding til resten af sæsonen

UNDERVISERNE

Kim Folmer fysioterapeut (2016)
Habil manuel behandler med stort overblik og præcise hænder. Kim har især fokus på idrætsskader, løbeskader, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, knæskader og ankelskader. Han er inkarneret løber, tidligere professionel inline-skater og nu dedikeret til at blive specialist inden for fysioterapien. Han er grundig og arbejder ud fra en holistisk tilgang til fysioterapi. Hvis du vil knække koden til de virkeligt lange løbedistancer, er Kim en særdeles kompetent samarbejdspartner. Kim holder af at behandle manuelt og lægger vægt på at skabe resultater, der fremmer din sunde balance her og nu.

Ann-Sophie Ehlers fysioterapeut (2015) & certificeret yogalærer (2014)
Ann-Sophie har siden sin certificering undervist flere yogahold om ugen, og nu er vi så heldige at få glæde af hendes smittende bevægeglæde og store tekniske overblik på flere af vores hold. Hun er som fysioterapeut efteruddannet inden for smertevidenskab, og yogalærercertificeringen er suppleret med en overbygning inden for meditation og yogateknik. Ann-Sophie kombinerer således på elegant vis den nyeste evidensbaserede fysioterapi med yogaens ældgamle visdom. Hun er især optaget af det fysioterapeutiske arbejde med mennesker, der oplever længerevarende smertetilstande og diffuse symptomkomplekser. Behandlingen er typisk bygget op om undervisning, manuel støtte og træning. Ann-Sophie går i dybden med at finde årsagerne til de forskellige smertetilstande, så du bliver klogere på, hvad der kan udløse smerterne, og hvordan du selv kan medvirke til at ændre symptombilledet. Hun er grundig og præcis og håndterer også gængse biomekaniske problemstillinger, som fx idrætsskader og rygsmerter. Ann-Sophies hold er meget populære på PHYSIOGA. Klasserne er præget af hendes lattermilde væsen, smittende bevægeglæde og store tekniske overblik og rummer altid elementer af leg, balance og styrke.

Tilde Elme Damsgård fysioterapeutstuderende (2020) og professionel danser (2013)
Tilde er uddannet professionel danser fra Den Danske Scenekunstskole og arbejder gerne kreativt og ud-af-boksen. Hun har netop påbegyndt fysioterapeutuddannelsen med henblik på at nørde endnu mere ned i kroppens mange aspekter og muligheder. Tildes undervisning er præget af stor bevægeglæde og hendes brede erfaringsgrundlag fra dansens verden. Hun dyrker udfordringerne og mener, at man lærer mest af de opgaver, der ikke lige falder på plads med det samme. Hendes smilende, sociale og imødekommende væsen inspirerer og skaber en behageligt energisk og positiv atmosfære at træne i. Hos Tilde kan du forvente at blive udfordret, så du efter hver træning kan gå hjem med lidt nyt i rygsækken