FUNKTIONEL TRÆNING

[max 10 deltagere pr. hold]

Vil du forbedre dine øvrige træningspræstationer i fx løb, cykling eller triathlon? Koble af fra hverdagens ved at få sved på panden? Eller går du målrettet efter en generel kropslig opstrammer? Der er resultater at hente! Det løfte kan vi holde, fordi vores funktionelhold er individuelt tilpassede og foregår på så små hold, at det mest af alt minder om personlig træning med vores kompetente undervisere. Funktionel træning kan være skruet sammen som old-school cirkeltræning med cardio-intervaller, kettlebells, elastikker og krævende core-øvelser. Der er altid fokus på den gode teknik og personlig vejledning, og vi runder alle timer af med udspænding.

Funktionel træning for mor & barn torsdag 12.00-14.30
Træning for børn på 6-18 måneder og deres mødre. Du har nu mulighed for at lave funktionel styrketræning skræddersyet til dig, der har født. Masser af sved på panden og fysiske udfordringer til både dig og dit barn. Du bliver stærkere gennem klassiske crossfit discipliner, som fx squats og øvelser med kettlebell, bold- og balanceøvelser, funktionel styrketræning alt imens dit barn udvikler sin motorik via inteligente tumlelege.
Underviser: Kim Folmer
» Pris & tilmelding

Funktionel træning for far & barn torsdag 14.00-15.30
Træning for børn på 6-18 måneder og deres fædre. På et hold kun for mænd har du nu mulighed for at lave funktionel styrketræning sammen med dit barn. Masser af sved på panden og fysiske udfordringer til både dig og dit barn. Du bliver stærkere gennem klassiske crossfit discipliner, som fx squats og øvelser med kettlebell, bold- og balanceøvelser, funktionel styrketræning alt imens dit barn udvikler sin motorik via inteligente tumlelege.
Underviser: Kim Folmer
» Pris & tilmelding

NB! Faste feriedage
Der er ingen undervisning på helligdage, mellem jul og nytår og 1. januar.


UNDERVISERNE

Kim Folmer fysioterapeut (2016)
Habil manuel behandler med stort overblik og præcise hænder. Kim har især fokus på idrætsskader, løbeskader, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, knæskader og ankelskader. Han er inkarneret løber, tidligere professionel inline-skater og nu dedikeret til at blive specialist inden for fysioterapien. Han er grundig og arbejder ud fra en holistisk tilgang til fysioterapi. Hvis du vil knække koden til de virkeligt lange løbedistancer, er Kim en særdeles kompetent samarbejdspartner. Kim holder af at behandle manuelt og lægger vægt på at skabe resultater, der fremmer din sunde balance her og nu.

Tilde Elme Damsgård fysioterapeutstuderende (2020) og professionel danser (2013)
Tilde er uddannet professionel danser fra Den Danske Scenekunstskole og arbejder gerne kreativt og ud-af-boksen. Hun har netop påbegyndt fysioterapeutuddannelsen med henblik på at nørde endnu mere ned i kroppens mange aspekter og muligheder. Tildes undervisning er præget af stor bevægeglæde og hendes brede erfaringsgrundlag fra dansens verden. Hun dyrker udfordringerne og mener, at man lærer mest af de opgaver, der ikke lige falder på plads med det samme. Hendes smilende, sociale og imødekommende væsen inspirerer og skaber en behageligt energisk og positiv atmosfære at træne i. Hos Tilde kan du forvente at blive udfordret, så du efter hver træning kan gå hjem med lidt nyt i rygsækken