BOWSPRING HOS PHYSIOGA

[max 10 deltagere pr. hold]

Bowspring Basic tirsdag 18.15-19.30
Bowspring Basic er en dynamisk træningsform baseret på de elementære færdigheder inden for bowspring. Bowspring kombinerer mindful opmærksomhed med optimal funktionel kropsholdning og bevægemønstre. Vores vanemæssige kropsholdning og bevægemønstre vil med bowspring blive udfordret og forbedret. Vi bevæger os med mindfulde langsomme koordinerede bevægelser, som udføres med ensartet toning af muskler og væv, der får dig til at opleve dig let og stærk på samme tid. Bowspring inviterer dig til øget fokus og venlighed for dig selv. Bowspring er for alle uanset alder og fysisk form og har en dyb helende effekt på kroppen.
Du kan forvente: springiness, dyb grounding og samtidig lethed i kroppen, tonus i muskler og væv, fokus på din holdning, elegante og flydende bevægelser og øget mindful vågenhed.
Underviser: Ditte Bykærholm Nielsen
» Pris

» Onlinebooking drop-in (senest 2 timer før en klasse)
»
Skriv til os for tilmelding til resten af sæsonen


Bowspring Level 1 tirsdag 19.45-21.00 & torsdag 8.00-9.15
Bowspring Level 1 er en dynamisk træningsform baseret på, at du mestrer de elementære færdigheder inden for bowspring. Bowspring kombinerer mindful opmærksomhed med optimal funktionel kropsholdning og bevægelsesmønstre. Vores vanemæssige kropsholdning og bevægelsesmønstre vil med bowspring blive udfordret og forbedret. Vi bevæger os med mindfulde langsomme koordinerede bevægelser, som udføres med ensartet toning af muskler og væv, der får dig til at opleve dig let og stærk på samme tid. Bowspring inviterer dig til øget fokus og venlighed for dig selv. Bowspring er for alle uanset alder og fysisk form og har en dyb helende effekt på kroppen.
Underviser: Ditte Bykærholm Nielsen
» Pris

» Onlinebooking drop-in (senest 2 timer før en klasse)
»
Skriv til os for tilmelding til resten af sæsonen

NB! Faste feriedage
Der er ingen undervisning på helligdage, mellem jul og nytår og 1. januar.

 

UNDERVISER

Ditte Bykærholm Nielsen bowspringlærer
Ditte kendes på hendes nærværende, præcise og hjertevarme undervisning. Ditte er certificeret underviser i bowspring. Hun har undervist i yoga siden 2009 og har specialiseret sig inden for terapeutik, restorativ yoga og meditation. Ditte tilbyder offentlige klasser, onlineklasser, enetimer, workshops og kurser i bowspring, bowstorative og meditation i Danmark og Skandinavien. Ditte har en baggrund som skolelærer og har studeret pædagogisk psykologi. Ditte har arbejdet inden for feltet psykologi, pædagogik, læring og uddannelse de sidste 20 år.