Træning

Vi tilbyder både målrettet genoptræning og træning for dig, der sætter pris på høj kvalitet og personlig vejledning. PHYSIOGA har holdtræning og personlig træning til alle - fra babyer og deres forældre til seniorer, motionister til eliteudøvere og glade amatører til professionelle.

Vi er træningsnørder og har brugt mere end to årtier på at undersøge og afprøve flere forskellige bevægeformer, og derfor synes vi egentlig, at det er okay at prale med, at du kun finder intelligent og præcis træning og bevægelse hos os. Vi har både udviklet bevægeformen PHYSIOGA, de skræddersyede træningsforløb til gravide og barslende og 'Stræk & slip' med fokus på udspænding, åndedræt og ro på nervesystemet. Bowspring er vi ret vilde med, fordi hele bevægesystemet harmonerer virkelig godt med vores fysioterapeutiske viden om både bevægemønstre og bevægefrihed. Vores yogaklasser har rødder i såvel funktionel fysioterapi som bowspring. Endelig har vi selvfølgelig også personlige trænings- og genoptræningsforløb for både børn og voksne og utrænede som verdensklasseatleter.

Der er både mulighed for at tilmelde sig en hel sæson af gangen, købe 10-turskort og booke vores klasser enkeltvis, der hvor der er ledige pladser. Når du bruger 10-turskort eller vælger drop-in, skal du huske at tilmelde dig hver klasse via vores onlinebooking, ellers risikerer du at gå forgæves.

Du kan se mere her:

HOLDPLANPRISERTRÆNINGSFORMERPHYSIOGABOWSPRINGSTRÆK & SLIPGRAVIDYOGAEFTERFØDSELSYOGAPERSONLIG TRÆNING