Babybehandling

Babybehandling

Babybehandling

Babytjekket
Er for alle 0-1 årige og kan være med til at afhjælpe problemer som skævt kranie, kolik, reflux, søvnbesvær, sen eller usikker motorisk udvikling og generel kropslig uro. Efter en grundig fysioterapeutisk undersøgelse behandles eventuelle små skævheder, bevægeindskrænkninger eller ledlåsninger, der kan genere eller hæmme babys naturlige udvikling. Både undersøgelse og behandling har udspring i klassisk fysioterapi og kraniosakralterapi. Babytjekket er udviklet af fysioterapeut Julie Hjelm Jacobsen på PHYSIOGA med henblik på at kunne tilbyde smertefri behandling af baby uden at gå på kompromis med grundigheden. Se også Babytjekket.
»
 Pris
» Onlinebooking

Zoneterapi for baby
 60 min.
Baby kan behandles blidt med zoneterapi, som kan afhjælpe bl.a. uro, luft i maven og søvnproblemer. Nogle babyer er født med et umodent fordøjelsessystem, som kan give anledning til mavesmerter, kolik og skrigeture. Gennem zoneterapi stimuleres fordøjelsen, nervesystemet afbalanceres og immunsystemet styrkes.
»
 Pris
» Onlinebooking

Inspirationsbesøg i mødregruppe (8 deltagere) 150 min.
Få besøg af fysioterapeut, Medde Lykke Vognsen, som fortæller, hvordan du støtter og styrker dit barns motoriske udvikling bedst muligt. Medde fortæller om, hvorfor det er vigtigt at tumle, og tager afsæt i det enkelte barns behov. Du får idéer og inspiration til lege, der understøtter dit barns naturlige vej fra nyfødt til tumling. Ligeledes guides du i praksis afhængigt af barnets alder, så aktiviteterne bliver sjove og rare for både voksne og børn. 

Indhold (afhængig af børnenes alder og gruppens ønsker og behov):

  • Hvordan tumler jeg med min baby? Hvad må jeg, hvor meget og hvornår?
  • Hvordan er det bedst at løfte og bære mit barn, så jeg både støtter dets rygsøjle og skåner min egen?
  • Hvordan kan jeg lege med mit barn, så det samtidig bliver god træning for mig selv?
  • Hvorfor er det så vigtigt at mit barn ligger på maven, og hvad gør jeg, hvis mit barn ikke vil?
  • Hvordan bruger jeg en slynge eller vikle, og hvorfor er nogle modeller bedre end andre?
  • Hvornår må barnet sidde og i hvad? Hvilke fordele og ulemper er der ved skråstole, hoppegynger, bumbo sitters, triptrap-stole osv.?
  • Mine håndled gør ondt og mine fingre sover. Hvad kan det skyldes, og hvad gør jeg ved det?
  • Babymassage i teori og praksis
  • Bækkenbundstræning i teori og praksis
  • Konkrete problemer

» Pris
» Skriv til Medde Lykke Vognsen for booking