Fysioterapi

Fysioterapi

Behandlingen består typisk af udspænding, ledmobilisering, holdningskorrektion og klassisk massage, der afspænder og stimulerer vævet, så kroppens naturlige balance genoprettes. Desuden vil behandlingen ofte rumme øvelser, der understøtter behandlingen og forebygger tilbagefald. På PHYSIOGA arbejder alle fysioterapeuterne manuelt og inddrager almindeligvis klassisk massage i behandlingen. De enkelte fysioterapeuter har ligeledes specialer, og vi kan derfor være med til at afhjælpe en lang række symptomer, fx. bækkensmerter, knæsmerter, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, hovedpine, migræne, smerter relateret til slidgigt (artrose), idrætsskader, følger efter hjernerystelse og piskesmæld.

Undersøgelse og behandling 60 min.
Behandlingen består typisk af udspænding, ledmobilisering, holdningskorrektion og klassisk massage, der afspænder og stimulerer vævet, så kroppens naturlige balance genoprettes. Desuden vil behandlingen ofte rumme øvelser, der understøtter behandlingen og forebygger tilbagefald. På PHYSIOGA arbejder alle fysioterapeuterne manuelt og inddrager almindeligvis klassisk massage i behandlingen. De enkelte fysioterapeuter har ligeledes specialer, og vi kan derfor hjælpe dig med at afhjælpe en lang række symptomer, fx. bækkensmerter, knæsmerter, nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, hovedpine, migræne, smerter relateret til slidgigt (artrose), idrætsskader, følger efter hjernerystelse og piskesmæld.
»
 Pris
» Onlinebooking

Babytjekket
Er for alle 0-1 årige og kan være med til at afhjælpe problemer som skævt kranie, kolik, reflux, søvnbesvær, sen eller usikker motorisk udvikling og generel kropslig uro. Efter en grundig fysioterapeutisk undersøgelse behandles eventuelle små skævheder, bevægeindskrænkninger eller ledlåsninger, der kan genere eller hæmme babys naturlige udvikling. Både undersøgelse og behandling har udspring i klassisk fysioterapi og kraniosakralterapi. Babytjekket er specialudviklet på PHYSIOGA mhp. at kunne tilbyde en smertefri behandling af baby uden at gå på kompromis med grundigheden. Se også www.babytjekket.dk. 
» Pris
» Onlinebooking

Motoriktjekket
 60 min.
For alle 0-6 årige. Har dit lille barn brug for støtte i sin motoriske udvikling? Mangler du idéer og inspiration til leg, der understøtter dit barns naturlige vej fra nyfødt til tumling. Med udgangspunkt i dit barns spontane motoriske færdigheder undersøger vi barnets ressourcer og udfordringer. Vi undersøger hvilke faktorer, der kan stå i vejen for udviklingen og målretter legen, så den støtter, nøjagtigt hvor der er behov for det.
»
 Pris
» Onlinebooking

Første specialistkonsultation vedr. graviditets- og fødselsrelaterede smerter
 60 min.
På PHYSIOGA er vi eksperter i behandling af graviditetsrelaterede bækkensmerter. Med vores fysioterapeutiske vurdering bliver du klogere på, hvad der er årsagen til dine symptomer. Du undersøges manuelt og eventuelle skader og dysfunktioner kortlægges. Vurderingen kan både fungere som en 'second opinion' og som konkret afklaring på, om du er kandidat til vores manuelle behandlingstilbud, og i givet fald lægges der en plan for dit behandlingsforløb. Vurderingen udføres af fysioterapeut Medde Lykke Vognsen og fysioterapeut Julie Hjelm Jacobsen, der begge er specialister på området.
»
 Pris
» Onlinebooking

Specialbehandling vedr. graviditets- og fødselsrelaterede smerter
 60 min.
Du kan booke tid til vores specialbehandlingsforløb, når du har været til en fysioterapeutisk vurdering hos os. Nogle oplever vedvarende symptomer som direkte følge af enten graviditet, fødsel eller babyhåndtering. Alle disse gener kan enten fjernes helt eller lindres betydeligt. Denne grundige undersøgelse og specialbehandling forestås af fysioterapeuterne Medde Lykke Vognsen og Julie Hjelm Jacobsen, der begge er specialister på området. Alle mekaniske forhold, der kan være med til at skabe vedvarende bækkensmerter, undersøges og behandles, og du får ofte konkrete hjemmeøvelser, som du skal supplere det manuelle behandlingsforløb med.
» Pris
» Onlinebooking


Første specialistkonsultation vedr. piskesmældsskade og hjernerystelse
 60 min.
På PHYSIOGA er vi eksperter i behandling af følger efter piskesmæld og hjernerystelse. Med vores fysioterapeutiske vurdering bliver du klogere på, hvad der er årsagen til dine symptomer. Du undersøges manuelt og eventuelle skader og dysfunktioner kortlægges. Vurderingen kan både fungere som en 'second opinion' og som konkret afklaring på, om du er kandidat til vores manuelle behandlingstilbud, og i givet fald lægges der en plan for dit behandlingsforløb. Vurderingen udføres af fysioterapeut Julie Hjelm Jacobsen, der er specialist på området.
»
 Pris
» Onlinebooking

Specialbehandling vedr. piskesmældsskade og hjernerystelse
 60 min.
Du kan booke tid til vores specialbehandlingsforløb, når du har været til en fysioterapeutisk vurdering hos os. Skræddersyet specialbehandling hos fysioterapeut. Nervesystem, muskler, fascier, led og øvrige vævsstrukturer udspændes blidt og effektivt med henblik på at berolige og normalisere forholdene i bevægeapparatet. Al behandling foregår i overensstemmelse med de udfordringer og ressourcer, du har.
» Pris
» Onlinebooking

Gravidbehandling 60 min.
Behandlingen kan være med til at forberede dig til fødslen og afhjælpe eventuel graviditetsrelateret smerte eller ubehag. Muskler, led og bindevæv undersøges grundigt med blide og som oftest smertefri tests. Eventuel stramhed eller låsning løsnes typisk med en kombination af den blide behandlingform, kraniosakralterapi og klassisk massage. Vi anbefaler, at du supplerer med PHYSIOGA graviditetstræning.
»
 Pris
» Onlinebooking

Efterfødselsbehandling
 60 min.
Nogle oplever vedvarende symptomer som direkte følge af enten graviditet, fødsel eller babyhåndtering. Alle disse gener kan enten fjernes helt eller lindres betydeligt. Efter en grundig undersøgelse normaliseres eventuel spændingsproblematik i vævet og ledlåsning typisk med en kombination af den blide behandlingform, kraniosakralterapi og klassisk massage. Som oftest er den bedste løsning en kombination af behandling og efterfødselstræning. Vi anbefaler PHYSIOGA efterfødselstræning som supplement til den manuelle behandling.
»
 Pris
» Onlinebooking

Stressdæmpende behandling
 60 min.
Skånsom specialbehandling hos fysioterapeut. Krop og psyke er dybt forbundet af vores nervesystem, og på PHYSIOGA er vi specialister i at berolige og normalisere vævet gennem blid og effektiv manuel behandling. De manuelle behandlinger støttes ofte af simple vejrtrækningsøvelser og meditation. Al behandling foregår i overensstemmelse med de udfordringer den enkelte oplever og udføres altid af specialiserede fysioterapeuter.
»
 Pris
» Onlinebooking

Idrætsskadesbehandling 60 min.
Vores specialister i idrætsfysioterapi laver først en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og følger op med målrettet behandling. Alle typer idrætsskader udredes og behandles, og alle er velkomne lige fra elitesportudøvere til motionister. Behandlingen består typisk af en manuel del, specifikke øvelser og instruktion i selvtræning.
»
 Pris
 
» Onlinebooking