Events

Introduktion til bowspring

Lær hvordan du kan øge din dine bevægelsesfrihed og få en stærkere kropsholdning. Træn samtidigt din evne til at blive mere mindful i din hverdag.


På workshoppen vil du blive introduceret til ny og unik træningsform, der forener både det fysiske, mentale og meditative. Den er designet specifikt til dig, der er nysgerrig på at få en sund og stærk kropsholdning og optimal funktionalitet i kroppen og sindet samt mere lydhørhed over for kroppen.

På workshoppen vil du blive introduceret til de mest generelle teknikker inden for bowspring. Teknikkerne giver dig en oplevelse af sammenhængskraft i kroppen gennem ensartet aktivering af væv og muskler. Vi kommer bl.a omkring, hvordan man opnår lethed, grounding, plads og åbenhed i kroppen, synkronicitet mellem åndedræt og bevægelse. Du bliver bekendt med de mest anvendte begreber og teknikker inden for bowspring.

Du skal have lyst til afprøve en sjov, mindful, og dynamisk træning af krop og sind med fokus på egenomsorg. Workshoppen indeholder både snak om bowspring og en masse praksis.

 

PHYSIOGA retreat

Tag med Julie & Medde på retreat langt fra alfarvej i Sydthailand. Kodeordene er sol, strand, bevægelse, åndedræt, stræk, bæredygtighed, snorkling, dyk, søvn, lokal økologisk mad og god tid.


Vi drager af sted sidst i januar (21. januar-1. februar). Destinationen er naturskønne og uberørte Koh Phra Thong. Her skal vi bo på et enestående ecolodge, der ligger direkte ud til 12 km uspoleret vestvendt strand. Du kan se billeder og læse meget mere om retreatet ovre hos vores bæredygtige rejsearrangør, We Travel.

 

 

 

 

 

* Tilmelding til vores events er bindende, og vi refunderer ikke betaling ved din aflysning.